Free download konvertor latinice u cirilicu word 2013

Konvertor latinice u cirilicu word 2013

Konvertor za preslovljavanje ćirilice u latinicu i obrnuto

Pridružite nam se:

Ukopirajte željeni tekst u jedno polje i pritisnite željeni taster za konvertovanje teksta.

Da biste očistili polja pritisnite taster reset

Design & development by SixPack design studio

Podržite naš rad! Donirajte za razvoj besplatnih internet servisa:

Konvertor latinice u cirilicu word 2013

Program za prebacivanje latinice u ćirilicu. Program za prebacivanje latinice u ćirilicu u programu Microsoft Word se pojavio još davne 2. Ovaj program u stvari predstavlja dodatak za Microsoft Word, i podržan je u verzijama Microsoft Word 2.

Microsoft Word 2. Microsoft Word 2. Ovaj program za prebacivanje latinice u ćirilicu je veoma mali i zauzima svega 2. KB prostora. Veoma se brzo preuzima i dostupan je direktno na sajtu Microsoft- a u odeljku pod nazivom „Centar za preuzimanje„. Program za prebacivanje latinice u ćirilicu omogućava da izaberemo deo teksta u programu Microsfot Word, Microsoft Power. Point i Microsoft Outlook i da izvršimo konverziju iz ćiriličnog pisma u latinično pismo i obrnuto.

Kada smo pokušali da preuzmemo ovaj dodatak sa sajta Microsofta, preuzimanje je proteklo jako brzo a instalacija programa za prebacivanje latinice u ćirilicu je trajala samo nekoliko sekundi uz nekoliko klikova mišem. Posle uspešne instalacije ovaj dodatak se kod Microsoft Word- a 2. Kod verzije 2. 01. Microsoft Worda- a, ovaj dodatak se pojavljuje u okviru jezička Add- Ins.

Konverzija Latinice U Cirilicu Word 2010

Ovaj proces prebacivanja je veoma jednostavan i svodi se na jednostavno obeležavanje teksta i klik na dugme. Proces prebacivanja latinice u ćirilicu traje svega sekundu ili dve a tekst koji prebacujemo je bez i jedne greške. Iako sam očekivao da će orogram za prebacivanje latinice u ćirilicu imati problema sa nekim našim specifičnim slovima, ovaj program nema problema ni sa slovima љ, њ, џ i svako slovo pravilno prevodi iz jednog pisma u drugo.

Pretvaranje Latinice U Cirilicu Word 2010

Ovaj program za prebacivanje latinice u ćirilicu je definitivno neizostavna alatka koju treba imati instaliranu u našem Microsoft Office paketu pošto verujem da će naći svakodnevnu primenu. Da bi preuzeli program za prebacivanje latinice u ćirilicu morate popuniti sledeća polja a mi ćemo Vam link za preuzimanje poslati na email adresu koju ste uneli. Comments comments.

Sluzi za prevodjenje teksta iz latinice u cirilicu i obrnuto. i obrnuto,dodatak za ms office,da ga ubacim u word 2007. latinice u ćirilicu i obratno. Program za prebacivanje latinice u ćirilicu. Microsoft Word 2007 a za Microsoft Word 2010 nisam. u cirilicu, ne mogu da se snadjem u wordu 2010?

OFFICE 2. 01. 0] Preslovljavanje iz latinice u ćirilicu. Kod nas se obično pod "preslovljavanjem u OFFICE- u" podrazumevaju samo Word i Excel, a ostali programi Office paketa kao i da ne postoje.. Zanimljivo je da nikome u ovoj zemlji ne treba (ili mu treba - a ne traži) rešenje za preslovaljavanje u npr. Power Pointu 2. 01.

Koliko sam shvatio, postoje neka rešenja za ppt eventualno do 2. Saveti tipa; Koristi onaj Microsoftov univerzalni MTU ili pak, prebaci u verziju tu i tu - pa vrati preslovljeni tekst nazad, ili još "morbidniji" tipa; prebaci prezentaciju u Word, pa nazad. Izgleda da u ovoj zemlji niko ne radi ništa dovoljno ozbiljno niti dovoljno frekventno u ovom inače kvalitetnom paketu za prezentaciju jer bi, u protivnom, nastalo nešto tipa: Yu.

Conv. Net za Power Point 2. Ukoliko grešim, ispravite me i uputite na neki link koji vodi do instalacije preslovljivača za Power Point 2. Grunf" me ne zanimaju.. PS: Dok pišem ovaj tekst, mislim da sam na pragu jednog dosta upotrebljivog rešenja, koje funkcioniše sa skoro svim objektima Power Pointa 2.

Smart. Art- om,selekcijom i sl., uključujući čak i tzv. Ukoliko ikoga zanima ova tema, neka se slobodno javi sa svojim idejama, pa da možda nešto i napravimo..

Leave a Reply.

Write something about yourself. No need to be fancy, just an overview.